Routebeschrijving

De Zorgboulevard is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vrijwel alle partijen op de Zorgboulevard zijn gevestigd aan de Maasstadweg, 3079 DZ te Rotterdam. Kijk voor de huisnummers bij dienstverleners bij de dienstverlener die u wilt bezoeken.

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station Rotterdam Lombardijen: te voet is het nog ± 350 m naar onze locatie.

Bushalte Homerusstraat: hier stoppen de bussen:
70, 76, 90, 91,92,93,143, 144, 163, 183, 190, 263, 663, 691,702

Ook tramlijnen 2 en 20 stoppen hier.

Te voet is het nog ongeveer 2 minuten lopen naar de Zorgboulevard.

Voor meer informatie ga naar http://www.9292ov.nl/.

Met de auto

Vanuit Den Haag via de A13 richting Rotterdam. Bij het Kleinpolderplein richting Ring Rotterdam (oost)/Dordrecht. Na het Terbregseplein via de rijbanen ‘afrit 24 t/m 26’ naar afrit 24 Feijenoord. Neem daarna direct de afrit IJsselmonde. Op de rotonde rechtdoor (Adriaan Volkerlaan). Na 1 km linksaf richting Barendrecht (Klein Nieuwland) en vervolgens rechtsaf (Kreekhuizenlaan). Op de rotonde linksaf (IJsselmondse Randweg). Na 450 m bij de verkeerslichten rechtsaf naar Zorgboulevard Rotterdam. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, daarna gaat u de eerste straat rechtsaf. Na 200 meter rijdt u op de Krimpenerstraat. Volg hier de borden ‘parkeren bezoekers’.

Vanuit Gouda via de A20 richting Rotterdam. Bij het Terbregseplein via de Ring Rotterdam (oost) en vervolgens via de rijbanen ‘afrit 24 t/m 26’ naar afrit 24 Feijenoord. Neem daarna direct de afrit IJsselmonde. Op de rotonde rechtdoor (Adriaan Volkerlaan). Na 1 km linksaf richting Barendrecht (Klein Nieuwland) en vervolgens rechtsaf (Kreekhuizenlaan). Op de rotonde linksaf (IJsselmondse Randweg). Na 450 m bij de verkeerslichten rechtsaf naar Zorgboulevard Rotterdam. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, daarna gaat u de eerste straat rechtsaf. Na 200 meter rijdt u op de Krimpenerstraat. Volg hier de borden ‘parkeren bezoekers’.

Vanuit de richtingen Dordrecht, Gorinchem, Bergen op Zoom en Europoort via de A15, afrit 20 IJsselmonde. Aan het einde van de afrit linksaf (IJsselmondse Randweg). Na de rotonde nog 1 km en dan bij de verkeerslichten linksaf naar Zorgboulevard Rotterdam. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, daarna gaat u de eerste straat rechtsaf. Na 200 meter rijdt u op de Krimpenerstraat. Volg hier de borden ‘parkeren bezoekers’.

Navigatie

Wanneer u navigatie in de auto gebruikt, voer dan Stolwijkstraat (geen nummer), 3079 DZ te Rotterdam in om bij de parkeergarage op de Zorgboulevard te komen.

Afzetten en parkeren

De Zorgboulevard Rotterdam beschikt over goede parkeerfaciliteiten. Zo hebben wij vóór het Maasstad Ziekenhuis de Kiss & Ride. Deze zone is bedoeld om even (max 15 minuten) met de auto te stoppen om iemand af te zetten of op te halen om vervolgens weer door te rijden of de auto in de parkeergarage te parkeren.

Verder beschikt de Zorgboulevard Rotterdam over de grootste parkeergarage van Nederland met maar liefst 1800 plekken. De parkeerkosten bedragen €0,50 per 14 minuten. Mocht u langer dan 6 uur willen parkeren dan kost een dagkaart €10,00, waarmee u één keer in en uit kan rijden. Een weekkaart kost €25,00. In en uitrijden kan 24 uur per dag.

Vervoer op de Zorgboulevard

Als u slecht ter been bent of de afstand te groot vindt, kunt u vanaf deze parkeergarage de gratis pendeltrein nemen. Deze elektrische pendeltreintjes rijden u in alle comfort naar alle organisaties op de Zorgboulevard van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 17:00 uur. U kunt de chauffeur laten weten waar u uit wilt stappen. De wachttijd voor de pendeltreintjes bedraagt maximaal 5 tot 10 minuten.