Veelgestelde vragen

Voor welke hulp of zorg kan ik terecht op de Zorgboulevard?

Voor lichamelijke klachten en aandoeningen kunt u terecht bij het Maasstad Ziekenhuis, die beschikt over de nieuwste technieken en apparatuur, uitstekende en professionele specialisten en verpleegkundigen.

Bij Antes kunt u terecht voor de behandeling van psychische en psychiatrische problemen. Antes is ook specialist in behandeling van verslaving. Wij bieden advies en hulp aan iedereen die problemen ondervindt door middelengebruik, zoals alcohol, drugs of medicijnen. Ook kunt u bij ons terecht voor vragen op het gebied van gokken en gamen.

Wilt u bevallen en kramen in een ontspannen omgeving, waarbij u een beroep kunt doen op 24 uur per dag professionele kraamzorg? Dit kan bij het Geboortehotel.

Bij de Huisartsenposten Rijnmond kunt u terecht voor acute zorgvragen tijdens de avonden, nachten, weekenden en feestdagen.

Het Zorghotel Aafje biedt u de mogelijkheid om in een ontspannen en luxe sfeer te herstellen van een medische ingreep en te revalideren onder professionele begeleiding.

Waar is de Zorgboulevard gevestigd?

De Zorgboulevard bevindt zich in Rotterdam-Zuid, direct naast station Lombardijen. Klik hier om naar de routeplanner te gaan.

Kan ik mezelf aanmelden op de Zorgboulevard?

Voor meer informatie over aanmelden, kunt u op de volgende links klikken:

Is het mogelijk om een bedrijfsruimte te huren?

Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsruimte op de Zorgboulevard? Wij laten u graag vrijblijvend een beschikbare ruimte zien.
Een afspraak maken gaat eenvoudig en snel via een van onze makelaars:

Makelaar De Mik
info@mik.nl
Telefoonnummer 010-4530303

Makelaar Colliers
rotterdam@colliers.com
Telefoonnummer 010-5119955

Of ga naar de website ruimte huren