Over de Zorgboulevard

De Zorgboulevard is de beste plek voor alles op het gebied van gezondheid, zorg en lifestyle. Alle organisaties bevinden zich letterlijk naast elkaar. Daar heeft u op vele manieren gemak van.

Hoe we dat doen verduidelijken we graag aan de hand van voorbeelden:

Bijvoorbeeld als u gaat bevallen. Dat kan op de Zorgboulevard, waarbij u zonder medische indicatie naar het Geboortehotel Maasstad gaat. U kunt in huiselijke sfeer bevallen. En op het moment dat het nodig is, dan biedt het Maasstad Ziekenhuis de benodigde medische zorg. Op de Zorgboulevard is er de mogelijkheid om binnen zeer korte tijd intensievere zorg te krijgen.

Na een operatie bent u voldoende hersteld om het ziekenhuis te verlaten. Alleen door uw thuissituatie is het niet mogelijk om ook echt thuis te herstellen. In dat geval verwelkomen wij u graag in het Aafje zorghotel. Hier combineren we luxe hotelfaciliteiten met medische zorg op maat, zodat u in een comfortabele omgeving tijdelijk kunt herstellen vóór u weer naar huis gaat.

U bent na een ongeluk in het Maasstad Ziekenhuis opgenomen. Daar hebben ze u uitstekend geholpen, maar u merkt dat u bij de verwerking van het ongeluk best wat hulp kunt gebruiken. Delta kan u hierbij professionele hulp bieden.

Kortom: Op de Zorgboulevard wordt samengewerkt om u beter en sneller te kunnen helpen.

  • Wat u ook wenst op het gebied van gezondheid, zorg en lifestyle: u vindt het op de Zorgboulevard. Alles op loopafstand.
  • De organisaties op de Zorgboulevard werken nauw samen: dat merkt u doordat u sneller en soepeler door meerdere organisaties geholpen wordt.
    Op de Zorgboulevard gaat het om u. En dat merkt u. Regelt u graag zelf uw zaken, maakt u graag zelf uw afspraken? Dan kan dat. Heeft u hulp nodig, wilt u extra voorlichting? Dan zorgen wij voor ondersteuning en wordt daarvoor gezorgd.

Zorg afgestemd op uw behoefte en uw situatie

Goede zorg leveren op een moment dat het u het best uitkomt, is niet eenvoudig. Iedereen is wel eens van het kastje naar de muur gestuurd. Er zijn veel regels en partijen bij betrokken. En, zorg moet gewoon zeer zorgvuldig worden gedaan. Dat kost tijd. Uw tijd. Daarom vinden wij dat het anders moet. En dat kan ook. U heeft recht op zorg op maat, afgestemd op uw behoefte en uw situatie. En als u zorg, ondersteuning of begeleiding nodig heeft, dan is het van belang dat u ook snel geholpen wordt. Wanneer u beter kan worden geholpen door meerdere organisaties op de Zorgboulevard, dan zorgen wij ervoor dat dit op een goede en efficiënte manier wordt georganiseerd. Vanuit dat idee is de Zorgboulevard ontstaan. Vijf organisaties hebben de handen ineen geslagen en zijn gaan samenwerken. Op de Zorgboulevard, achter de schermen en samen met zorgorganisaties, maatschappelijke instellingen, verwijzers en artsen uit de stad en de regio.