Open Dag

Programma Open Dag zaterdag 21 maart

Alle organisaties op de Zorgboulevard hebben hun best gedaan om voor u diverse interessante activiteiten, rondleidingen en acties samen te stellen. Hieronder vindt u het programma van de Open Dag (zaterdag 21 maart van 11:00-15:00 uur).


Opleidingen- en Banenmarkt

Wie geïnteresseerd is in een leuke opleiding of baan in de zorg kan tijdens de Open Dag terecht op de Opleidingen- en Banenmarkt. Bij diverse kramen staan enthousiaste medewerkers klaar om alles te vertellen over functies en/of opleidingen in het Maasstad Ziekenhuis, Antes, Aafje, Kraamzorg Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en Bevolkingsonderzoek Zuid-West.
Voor meer informatie over de Opleidingen- en Banenmarkt kunt u terecht op: www.opdezorgboulevard.nl/banenmarkt.

Kinderactiviteiten
Ook aan de kinderen is gedacht op deze dag, er zijn verschillende activiteiten, zoals: een ballonenclown, schminken en een arm in het gips gezet door de gipsmeesters van het Maasstad Ziekenhuis.

Programma op diverse tijdstippen:
11:15 uur: Opening van de Open Dag.
11:30 uur: Modeshow met protheselingerie en -badkleding en zomerschoenen in de centrale hal van het Maasstad Ziekenhuis.
12:00 uur: Optreden popkoor J2Sing.
13:30 uur: Modeshow met protheselingerie en -badkleding en zomerschoenen in de centrale hal van het Maasstad Ziekenhuis.
14:00 uur: Optreden popkoor J2Sing.

De hele dag:

Aafje:
Gedurende de Open Dag bent u van harte welkom in ons sfeervolle sportscafé. U kunt hier genieten van een heerlijk kopje koffie met een gebakje tegen een aantrekkelijke prijs. Onze klantadviseurs verzorgen, vanaf 11:30 uur, elk uur rondleidingen door het Zorghotel en beantwoorden daarnaast graag al uw vragen.

AKO:
Speciaal voor u hebben we tijdens de Open Dag divers speelgoed te koop.

Aldenhuijsen bedden:
Welk matras past bij u? Tijdens de Open Dag kunt u een gratis Slaapscan laten uitvoeren. Dit is een meting voor het optimale matras. Het resultaat van de scan (afmetingen en gewichten van diverse punten van het lichaam en een beeld van optimale hardheid van matras zones) krijgt u natuurlijk mee naar huis. Verder kunt u deze dag kussens, bedlinnen, e.d. aanschaffen tegen een gereduceerde prijs.

Antes:
Wij hebben diverse interessante activiteiten voor u tijdens de Open Dag. Train uw hersenen door het doen van oefeningen met de Braintrainer. Ook kunt u door middel van cognitieve fitness u hersenen flink aan het werk zetten: leer jongleren! Verder informeren wij u graag over het gebruik van een robot in de psychiatrie door middel van een demonstratie. Ook kunt u bij ons, via een bril, ervaren hoe het is om te veel alcohol gebruikt te hebben.

Bartimeus:
Wij bieden informatie voor mensen die slechtziend of blind zijn. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met diverse hulpmiddelen.

Huidtherapie Erika Mouthaan en Haarwerk Vera van der Keur:
Wij bieden u een gratis laserbehandeling voor zonschadevlekken aan. Verder kunt u onze producten bewonderen tijdens de modeshow in de centrale hal van het Maasstad Ziekenhuis.

Geboortehotel Maasstad:
Laat uw zwangere buik fotograferen of ga op de foto met uw gezin in ons Geboortehotel. Bovendien kunt u ook een newbornshoot winnen.

Livit:
Kom langs voor een gratis voeten- en vatenscan, ervaar hoe het is om te lopen met een prothese voet en neem een kijkje in de werkplaats. Ook laten wij u graag kennismaken met onze producten.

Maasstad Ziekenhuis:
Er is van alles te doen en te bekijken, onder andere: via een liveverbinding met de OK meekijken met een operatie, rondleidingen op de afdelingen Radiologie en Verloskunde/Geboortehuis Maas, informatie van het Bariatrie Expertisecentrum over hoe zij samen met de patiënt tot een gezond gewicht komen en de afdeling Verloskunde informeert (aanstaande) ouders graag over voeding en borstvoeding.

OSP:
Trek of dorst gekregen of gewoon behoefte aan een pauze? Bij de kraam van OSP kunt u tegen een klein bedrag genieten van, op gezonde wijze bereide, brownies en koffie, thee en fruit water.

Vegro:
Bent u benieuwd naar uw bloeddruk? Bij ons kunt u langskomen voor een gratis bloeddrukmeting. Ook voorzien wij u graag van informatie. Daarnaast kunt u kennismaken met de MAX Mobiel en stukje meerijden.

Wittepoel:
Laat uw voeten opmeten door middel van een gratis 3D voetscan. Ook geven wij advies over pedicure. Komt u meteen onze nieuwe collectie bewonderen? De modellen showen, tijdens de modeshow in de centrale hal van het Maasstad Ziekenhuis, onze zomerschoenen.