Herstel en revalidatie

Samen werken aan herstel

Wanneer u een ingreep heeft ondergaan wilt u uiteraard het liefst zo snel mogelijk herstellen en uw normale leven weer oppakken. Op de Zorgboulevard begrijpen wij dat. Daarom werken verschillende organisaties met ieder hun eigen specialisme nauw samen om u weer zo snel mogelijk op de been te helpen. En is het niet mogelijk om meteen weer naar huis te gaan, dan zorgen wij ervoor dat u in alle comfort bij ons kan herstellen.

Bijvoorbeeld: na een operatie bent u voldoende hersteld om het ziekenhuis te verlaten. Soms is het door uw thuissituatie niet mogelijk om ook echt thuis te herstellen. In dat geval verwelkomen wij u graag in het Aafje Zorghotel. Hier combineren we luxe hotelfaciliteiten met medische zorg op maat, zodat u in een comfortabele omgeving tijdelijk kunt herstellen vóór u weer naar huis gaat.

Direct verbonden

Het Aafje Zorghotel, Livit Orthopedie, Wittekamp & Broos en de revalidatieafdeling van het Maasstad Ziekenhuis zitten samen bij elkaar in één pand. Hierdoor kunnen revalidatieartsen gemakkelijk en snel even meekijken bij bijvoorbeeld het aanmeten van een prothese bij Livit Orthopedie, zodat u niet nog een aparte afspraak hoeft te maken en nog een keer extra hoeft langs te komen.

Kennis & kunde

Ook vullen de organisaties elkaar aan in kennis en kunde. Zo is Livit Orthopedie de specialist op het gebied van orthopedische hulpmiddelen in Nederland waar u terecht kunt voor therapie, verzorging en advies over uw voeten en benen. Wittekamp & Broos is specialist op het gebied van schoeisel en voetverzorging en biedt oplossingen aan mensen die bijvoorbeeld na een ongeval hulpmiddelen nodig hebben om beter te kunnen lopen. Ook wanneer u geen klachten heeft kunt u bij Livit Orthopedie en Wittekamp & Broos terecht. Zij adviseren u graag.