Ontspannen

U vindt meer dan alleen zorg op de Zorgboulevard. Er is ook tijd en gelegenheid voor ontspanning. Wanneer u zich prettig voelt en ontspannen bent herstelt u sneller en voelt u zich beter. Hier is op de Zorgboulevard uitgebreid aandacht aan besteed. De gebouwen zijn ruim opgezet en comfortabel ingericht. In de acht fraaie binnentuinen is het prettig vertoeven. U kunt hier op uw gemak tot rust komen of even een praatje maken met andere bezoekers en gasten.

Naast de zorgorganisaties vindt u op de Zorgboulevard ook tal van andere organisaties die het zo aangenaam mogelijk voor u maken. Ook voor uw plezier bent u van harte welkom op de Zorgboulevard.

Eten & Drinken

Zin in een overheerlijk luxe broodje, een verse jus of een (vegetarische) maaltijdsalade? Dan zit u goed bij Really Tasty.
Het bezoekersrestaurant Pastel zorgt voor een leuke ontmoetingsplaats om even bij te praten onder het genot van een kopje koffie en gebak, maar ook kunt u hier uitgebreid lunchen. Wilt u even uitblazen na een ziekenbezoek dan kunt in het MZ café tot rust komen met een lekker kopje verse munt thee met een muffin of een gevulde koek. Het MZ café vindt u links in de hal van het ziekenhuis. Eveneens in de hal van het ziekenhuis is het Theehuys.

Leesplezier en winkelgemak op de Zorgboulevard

Wie van lezen houdt of een leuk tijdschrift zoekt om cadeau te geven stapt gezellig binnen bij de AKO. Hier vindt u een breed assortiment aan boeken en tijdschriften. In het ziekenhuis vindt u een cadeauwinkeltje.

Laat u verwennen bij Epillenium en Beauty Lounge

Voor een ultiem dagje ontspanning maakt u een afspraak bij Epilennium voor bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, een huidverjongingskuur of als u een pedicure wilt laten doen. Maak ook gelijk een afspraak bij Beauty Lounge Kappers op de Zorgboulevard. De professionele kappers adviseren u graag over de laatste haarmode.

Kortom, u bent van alle gemakken voorzien! Alles voor elkaar op de Zorgboulevard!