Youz verslavingszorg

Veel jongeren gebruiken genotmiddelen zoals alcohol en drugs. Misschien experimenteer je zelf wel eens uit nieuwsgierigheid. Of je drinkt of blowt om te ontspannen. Het geeft je een relaxed gevoel. Ook gokken en gamen kunnen dat effect hebben. Het gebruik van genotmiddelen kan een gewoonte worden. Daar zit dan ook het gevaar. Je wilt het gevoel vasthouden en dat betekent vaak dat je meer gaat drinken, blowen, gokken of langer gaat gamen. Je hebt het idee dat je de controle verliest. In sommige gevallen kan het zelfs effect hebben op je relatie met familie, vrienden of collega’s.

Wat biedt Youz verslavingszorg
Vraag je je af hoe je de grip op je leven terug kunt krijgen? Daar geeft Youz antwoord op. Youz biedt advies en behandeling aan jongeren tot 24 jaar in de omgang met alcoholen drugsgebruik, gokken en gamen. Youz biedt verschillende behandelmogelijkheden, klinisch en poliklinisch. Voordat je het weet, ben je bezig om weer controle te krijgen op de dingen die je doet. En dan hebben we het niet alleen over het drinken, blowen, gamen of gokken. We helpen je (als dat nodig is) ook met je werk, inkomen, huisvesting en je sociale leven.

Lucertis, De Jutters en Youz verslavingszorg presenteren zich onder de naam Youz. Youz helpt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen die klachten of ernstigere psychische of verslavingsproblemen hebben. Ook behandelen we hun gezin.