Stichting OOK

Stichting Optimale Ondersteuning bij Kanker (OOK) helpt mensen met kanker en hun naasten met de juiste ondersteunende zorg bij kanker op ieder gewenst moment. Je kunt bij Stichting OOK terecht voor informatie, begeleiding en advies of een luisterend oor. Online en in ons centrum op de Zorgboulevard.

Persoonlijk advies bij kanker

In het OOK centrum Rotterdam is een ondersteuningsconsulent aanwezig. Zij luistert naar je verhaal en denkt met je mee. Zo krijg je een persoonlijk advies over welke ondersteuning in jouw geval wenselijk is en waar je deze ondersteuning kunt vinden. Een gesprek met onze ondersteuningsconsulent is vertrouwelijk, kost niets en is geheel vrijblijvend. Je kunt telefonisch of aan onze balie een gesprek met de ondersteuningsconsulent aanvragen.

Online ondersteuning bij kanker

Online kun je een account aanmaken voor OOK Contact. Met OOK Contact heb je de beschikking over informatie, kun je gebruik maken van zelfhulpmodules die voor jou van belang zijn en kun je persoonlijk contact hebben met één van onze ondersteuningsconsulenten. Kijk voor meer informatie op: www.stichting-ook.nl/ondersteuning-bij-kanker.