Stichting OOK

Stichting OOK helpt je om beter om te gaan met de impact van kanker op jezelf en je omgeving. Wij bieden informatie over de gevolgen van kanker, persoonlijk advies, ondersteuning en themabijeenkomsten. Online, in het ziekenhuis en in ons centrum in Rotterdam. Zo ontvang je ondersteuning die bij je past, ook als jij niet degene met kanker bent maar een naaste.

Persoonlijk advies en begeleiding

In ons centrum in Rotterdam is een wegwijzer aanwezig. Zij luistert naar je verhaal en denkt met je mee. Zo krijg je persoonlijk advise over welke ondersteuning in jouw geval wenselijk is, zowel binnen het centrum als erbuiten. Dit kost niets en is geheel vrijblijvend. Eén aanspreekpunt voor, tijdens en na de behandelingsfase. En altijd vertrouwelijk.

Alles wat je wilt weten

Zoek je informatie? Stichting OOK biedt je heldere en onafhankelijke informatie online en in ons centrum in Rotterdam. Daarnaast organiseren wij regelmatig informatiebijeenkomsten over hoe je kunt omgaan met de gevolgen van kanker in je leven. Kijk voor de actuele data op onze website www.stichting-ook.nl