Podotherapie Wittepoel – Voet op Maat

Onze podotherapeuten zijn specialist in het behandelen van klachten die voortkomen uit een afwijkend functioneren van de voeten of een afwijkend looppatroon. Dit kunnen klachten zijn in de voeten, enkels, knieën, heupen en/of rug, sportblessures of klachten als gevolg van suikerziekte of reuma.

Door het doen van een onderzoek naar lichamelijke klachten kan de podotherapeut bekijken waardoor de klachten ontstaan en een behandelplan opstellen om de klachten te verminderen, compenseren of op te heffen. De podotherapeut kan hiervoor verschillende behandelingen gebruiken. U kunt hierbij denken aan adviezen aangaande voetverzorging en schoenen, het aanmeten van steunzolen of siliconen teenstukjes, of het voorschrijven van oefeningen. Regelmatig wordt samengewerkt met de medisch pedicures, fysiotherapeut, schoenmakers en schoenconsulenten binnen Wittepoel om u de beste zorg te kunnen bieden.

Onze podotherapeuten zijn vakbekwaam, werken volgens de nieuwste inzichten en hebben het kwaliteitskeurmerk van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten ontvangen.

Wilt u een afspraak maken met één van onze podotherapeuten neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw voeten alle aandacht krijgen die ze verdienen!