Fysius

Fysius is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in fysiotherapeutische behandeling van rug-, nek- en bekkenklachten. Wij hebben inmiddels meer dan 125.000 cliënten succesvol geholpen. Graag nodigen wij u uit voor een gratis Rugadvies met rapportage. Wij geven u in 20 minuten inzicht in de oorzaak van uw klachten, mét het antwoord om uw rugklachten te verhelpen.

Kijk voor meer informatie op: www.fysius.nl/vestigingen/rotterdam of bel 010 – 311 6 986.

De kracht van Fysius Rugexperts

  •  Expertise & ervaring

Met 120 rugexperts heeft Fysius inmiddels meer dan 125.000 cliënten (met gemiddeld meer dan 10 jaar rugklachten) succesvol behandeld. Hierdoor is enorm veel expertise en ervaring ontwikkeld, welke wij iedere dag met veel plezier inzetten bij ieder persoonlijk behandelplan.

  •  Wetenschappelijke onderbouwing

Het Fysius behandelconcept is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Wij evalueren continu de behaalde resultaten en bekijken hoe we op basis hiervan ons behandelconcept verder kunnen optimaliseren. Ook werkt Fysius intensief samen met wetenschappers en investeert in eigen wetenschappelijk onderzoek.

  •  Uniek behandelmethoden en gespecialiseerde behandelapparatuur

Onze rugexperts worden jaarlijks bijgeschoold op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten voor rug-, nek- en bekkenklachten. Iedere dag zetten wij onze kennis en expertise in om antwoord te geven op deze klachten. Hiervoor gebruiken wij specialistische behandelmethoden en -apparatuur.

  •  Aantoonbaar betere resultaten op lange termijn

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken (o.a. Achmea 2014) is gebleken dat het Fysius behandeltraject in vergelijking met andere fysiotherapiepraktijken betere resultaten behaalt voor rug-, nek- en bekkenklachten.

  •  Patiënt tevredenheid

98% van onze cliënten ervaart het Fysius behandeltraject als de juiste aanpak. Gemiddeld waarderen zij onze zorg met een 9.2 op Zorgkaart Nederland.