Antes

Dé specialist in psychiatrie en verslaving
Psychische en psychiatrische klachten komen misschien wel vaker voor dan u denkt.
Eén op de vier Nederlanders krijgt er mee te maken. Antes heeft veel ervaring in het behandelen van mensen met een psychiatrische aandoening. Op de Zorgboulevard behandelen we mensen met uiteenlopende psychische en psychiatrische aandoeningen. Wij bieden op deze locatie een klinische behandeling.

Wij hebben ook een aantal gespecialiseerde afdelingen:

De Medische Psychiatrische Unit (MPU)
Op deze specialistische kliniek bieden we behandeling aan mensen die zowel een psychische/psychiatrische aandoening als een somatisch (lichamelijke) aandoening of ziekte hebben.

Ouderenpsychiatrie
Wij zijn gespecialiseerd in psychiatrie speciaal voor ouderen (60+). We bieden ouderen ambulante behandeling, poliklinische behandeling en klinische behandeling.

NAH
Sinds september 2019 bevindt zich het expertisecentrum Neuropsychiatrie voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel op de Zorgboulevard. Niet aangeboren hersenletsel (NAH) is een hersenbeschadiging waarbij uw denken, uw gevoelsleven en uw gedrag kunnen veranderen.
Oorzaken zijn bijvoorbeeld: een beroerte, een ongeval of een hersenvliesontsteking.
Het Behandel- en expertisecentrum Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) behandelt jaarlijks zo’n 350 mensen van 18 tot 65 jaar met een hersenaandoening. Afhankelijk van uw klachten verblijft u een periode in onze kliniek of komt u op afspraak bij ons langs.

Meer informatie en diverse folders.