Aafje Zorghotel

In het zorghotel combineren we goede zorg met de luxe van een echt hotel. Net als in het zorghotel locatie Maasstad Ziekenhuis.

Het zorghotel is verbonden met het ziekenhuis. Niet alleen wordt er nauw samengewerkt met de specialisten uit het ziekenhuis, ook is het zorghotel met het ziekenhuis verbonden door een vaste verbinding. Ook met het inpandige geboortehotel heeft Aafje een goede samenwerking. Het nieuwe
zorghotel is volgens het “design for all” principe gebouwd en beschikt over 121 hotelkamers. Dit zijn met name tweepersoonskamers. Hier kunnen gasten met hun partner, al dan niet afhankelijk van zorg, verblijven. Uiteraard zijn er ook éénpersoonskamers.

Comfortabel herstellen in het zorghotel

Er zijn verschillende situaties waarin het zorghotel uitkomst biedt. U bent na een operatie bijvoorbeeld voldoende hersteld om het ziekenhuis te verlaten. Alleen door uw thuissituatie is het niet mogelijk om ook echt thuis te herstellen. In dat geval verwelkomen wij u graag in het Aafje zorghotel. Hier combineren we luxe hotelfaciliteiten met medische zorg op maat, zodat u in een comfortabele omgeving tijdelijk kunt herstellen vóór u weer naar huis gaat.