Banen- en Opleidingenmarkt

Ben jij de zorgprofessional die wij zoeken?
Kom dan naar de Banen- en Opleidingenmarkt

Zaterdag 21 maart in Restaurant Pastel op de Zorgboulevard

Op de Banen- en Opleidingenmarkt presenteren het Maasstad Ziekenhuis, Antes, Aafje, Bevolkingsonderzoek Zuid-West, Kraamzorg Rotterdam en Hogeschool Rotterdam hun openstaande vacatures en opleidingen.

 

Wat kun je verwachten
  • Wil jij werken bij een ziekenhuis met de ziel van Zuid? Ben je een denker en een doener? Ontmoet dan je toekomstige collega’s van het Maasstad Ziekenhuis voor vragen over de opleidingen en vacatures. Ook is er gelegenheid voor een CV-check (neem hiervoor een recente CV mee). Tevens kun je bij HR/Recruitment terecht voor alle arbeidsgerelateerde zaken. Nu al benieuwd naar onze vacatures, opleidingen en verhalen van collega’s…neem dan een kijkje op www.werkenbijmaasstadziekenhuis.nl.
  • Heb jij wel eens aan de GGZ gedacht? Maak kennis met het werk bij Antes als verpleegkundige op de MPU en onze kliniek voor ouderen- en neuropsychiatrie. Meer info http://www.antesgroep.nl/.
  • Wil jij graag in een organisatie werken met een maatschappelijk belang en werken en studeren combineren? Word dan mammolaborant en kom werken bij Bevolkingsonderzoek Zuid-West. Meer info www.werkenbijbevolkingsonderzoek.nl.
  • Wil jij het beste in jezelf naar boven halen en werken bij een organisatie die ruimte voor jouw talent belangrijk vindt? Maak dan kennis met Aafje. Meer info www.werkenbijaafje.nl.
  • Maak kennis met Kraamzorg Rotterdam en onze kraamverzorgenden! Kom genieten van een heerlijke stoelmassage in het kader van “Jij zorgt voor onze klanten, wij zorgen voor jou”. Meer info www.werkenbijkraamzorgrotterdam.nl.
  • Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan zorg gerelateerde vraagstukken? Kom dan eens praten met Hogeschool Rotterdam locatie Zorgboulevard, zij kunnen je in contact brengen met diverse instellingen. Meer info www.hogeschoolrotterdam.nl.

 

Op deze dag is ook de Open Dag van de Zorgboulevard. Een mooie gelegenheid om alvast een kijkje bij de verschillende instellingen te nemen. Meer info www.opdezorgboulevard.nl/opendag.