Teams Ouderenpsychiatrie Ambulant verhuisd

Door het samen gaan van Bavo Europoort en Antes zijn de teams van oud Antes en Bavo Europoort Ouderen Ambulant samengevoegd tot twee nieuwe teams: Ouderenpsychiatrie Ambulant Rotterdam-Zuid en Ouderenpsychiatrie Ambulant Zuid-Hollandse eilanden.

De locatie Klaasje Zevensterstraat in Hoogvliet wordt opgeheven. Op 6 juli is het team Ouderenpsychiatrie Ambulant Rotterdam-Zuid naar de Zorgboulevard in Rotterdam verhuisd. Het team Ouderenpsychiatrie Ambulant Zuid-Hollandse eilanden is op die dag naar Hoeklaan 82 in Spijkenisse verhuisd.

Nieuwe adresgegevens

Ouderenpsychiatrie Ambulant Rotterdam-Zuid
Zorgboulevard
Maasstadweg 96
3079 DZ Rotterdam
Telefoonnummer secretariaat: 088 – 358 76 00

Ouderenpsychiatrie Ambulant Zuid-Hollandse eilanden
Hoeklaan 82-84
3201 JE Spijkenisse
Telefoon: 088 – 357 94 00