Open Dag Zorgboulevard zaterdag 21 maart 11:00 – 15:00 uur

Op zaterdag 21 maart bent u van 11.00 tot 15.00 uur welkom op de Open Dag op de Zorgboulevard. Dit jaar wordt aangesloten bij de Week van de Zorg en Welzijn die plaatsvindt tussen 16 en 21 maart 2020.

U kunt op 21 maart een uniek kijkje nemen bij veel instellingen en ondernemers op de Zorgboulevard. Een greep uit de vele activiteiten:

  • In het Maasstad Ziekenhuis kun je via een liveverbinding meekijken tijdens een live-operatie.
  • Diverse interessante rondleidingen, bijvoorbeeld in het Aafje zorghotel. Bij het GeboorteHotel kunt u uw zwangere buik laten fotograferen of op de foto gaan met uw hele gezin.
  • Uw gezondheid laten controleren door het laten meten van uw bloeddruk, het laten maken van een 3D-voetenscan en vatenscan.
  • Ervaren hoe het is om te lopen op een prothese voet.
  • Zonschadevlekken laten weglaseren.

Natuurlijk is ook gedacht aan de kleintjes en worden er leuke kinderactiviteiten aangeboden.
Het programma is nog niet volledig, hou onze website en social media in de gaten voor updates.

Wie geïnteresseerd is in een interessante opleiding of baan in de zorg kan tijdens de Open Dag ook terecht op de Opleidingen- en Banenmarkt. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen op deze markt. Bij diverse kramen kan informatie verkregen worden over functies en/of opleidingen in het Maasstad Ziekenhuis, Antes, Aafje, Kraamzorg Rotterdam en Bevolkingsonderzoek Zuid-West.

Het is zeker de moeite waard om op 21 maart de Zorgboulevard te bezoeken! De Open Dag vindt plaats op de Zorgboulevard aan de Maasstadweg in Rotterdam en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.