Aafje bedankt haar Cliëntenraad

Donderdag 13 september bedankte Aafje al haar cliëntenraadleden en zette hen in het zonnetje met een gezellige bijeenkomst. Zo bedankt Aafje alle leden van de Cliëntenraden voor hun waardevolle inzet voor haar klanten.

Na een hartelijk welkom, in een informele sfeer en met veel gezelligheid bedankte Guy Buck (voorzitter Raad van Bestuur) de 70 aanwezige cliëntenraadsleden hartelijk voor hun toewijding en betrokkenheid in het afgelopen jaar. Na een uitleg door de manager Zorg en Diensten over de historie en toekomstplannen voor Aafje-locatie Meerweide (IJsselmonde), ging het feest van start.

Het optreden van de Rotterdamse troubadour, Arie van der Krogt, werd goed ontvangen en men liet zich het landenbuffet goed smaken.

Elkaar ontmoeten
Cliëntenraadsleden en de aanwezige Aafje medewerkers ontmoetten elkaar in een ontspannen sfeer, deelden ervaringen en kwamen soms tot nieuwe inzichten. Allemaal met hetzelfde doel: het welzijn van de bewoners en klanten van Aafje.

Enorme inzet
In zijn speech sprak Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur, zijn waardering uit voor de enorme inzet, kennis en betrokkenheid van alle cliëntenraadsleden. De cliëntenraad is de stem van de circa 4500 klanten die bij Aafje wonen en/of zorg krijgen. Via de volledig onafhankelijke cliëntenraad delen de Aafje-klanten hun mening. En waar nodig komen de leden voor hen op. Als blijk van waardering zet Aafje haar cliëntenraadleden elk jaar in het zonnetje.

Nieuwe cliëntenraadsleden zijn van harte welkom
Bent u, als vrijwilliger, op zoek naar een interessante rol en wilt u op een positieve en constructieve manier ook de stem zijn van klanten in de zorg? Aafje kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met Aafje. Per telefoon: 088 823 1000 of per mail: ccr@aafje.nl