Informatiepunt OOK op locatie Daniël den Hoed gesloten

Vorige week is het Erasmus MC locatie Daniël den Hoed verhuisd naar de nieuwbouw Erasmus MC in het centrum van Rotterdam. Het informatiepunt van Stichting OOK is dan ook gesloten. Medewerksters Francien en Yolanda hebben met veel plezier en betrokkenheid gewerkt in de Daniël den Hoed.

“Het is jammer om de bekende gezichten niet meer te kunnen zien in de Daniël. Je bouwt toch snel een band met elkaar op.” vertelt Yolanda. “Maar we zijn niet helemaal weg”, vertelt Francien. “We ontvangen iedereen graag in het OOK Centrum Rotterdam op de Zorgboulevard. Daar hebben we een groot centrum waar mensen met kanker en hun naasten tevens terecht kunnen voor informatie en advies over ondersteuning bij kanker. Ook kunnen mensen een afspraak maken met de maatschappelijk werkster.” (Maasstadweg 90, nabij het Maasstad Ziekenhuis).

Lees hier meer informatie over het OOK Centrum Rotterdam. Het centrum is te bereiken op 010-292 36 10 en is van maandag t/m vrijdag open van 09.00 tot 17.00 uur

Heb je een vraag over ondersteuning bij kanker? Je kunt je vraag stellen aan Jannet den Dekker (maatschappelijk werker) via dit formulier.