Mentaal Beter breidt uit in Rotterdam met nieuwe locatie Maasstad

De jeugdhulp in Rotterdam wordt getransformeerd: Rotterdam-Rijnmond heeft een selectie gemaakt van dertien hoofdaannemers die integraal verantwoordelijk zullen zijn voor verschillende soorten jeugdhulp in de regio. Tot ons groot genoegen mogen wij u mededelen dat Mentaal Beter geselecteerd is om als een van de hoofdaannemers mee te werken aan deze transformatie.

Al jarenlang zetten wij ons in regio Rotterdam-Rijnmond in om kinderen en jongeren te voorzien van de psychische hulp die ze nodig hebben om hun klachten te verminderen en ze weer te laten floreren. Samen met onze onderaannemers zullen we nu doorgaan met het leveren van innoverende zorg aan Rotterdamse jeugd. Om te kunnen voorzien in de toenemende vraag naar behandelingen en om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren zo snel mogelijk kunnen worden geholpen, openen wij een nieuwe locatie aan de Maasboulevard in Rotterdam.

Wanneer u navigatie in de auto gebruikt, kunt u het beste Stolwijkstraat (zonder nummer), 3079 DZ invoeren. U komt dan uit bij de parkeergarage van de Zorgboulevard. Ook zijn we goed te bereiken met de trein, bus of tram. Vanaf station Lombardijen is het ongeveer 5 minuten lopen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons planbureau via 088-033 06 00, of neem een kijkje op de praktijkpagina.

Mentaal Beter Rotterdam Maasstad
Maasstadweg 92 – Zorgboulevard ingang 3
3079 DZ Rotterdam

088-033 06 00
Praktijkpagina Rotterdam Maasstad