Schilderen voor kids in Rotterdam tijdens herfstvakantie

 

Wil je iets leuks en ook eens wat anders doen in de herfstvakantie? In Rotterdam organiseert Bartiméus samen met kunstenares Christel De Buyser een schildercursus ‘3D Kunst door Kids’ voor kinderen vanaf 6 jaar. Je leert je ideeën om te zetten op het doek en de cursus staat garant voor plezier maken en lekker creatief bezig zijn. Je zult iedereen verbazen over wat jij kunt! Mis dit niet en schrijf je snel in.

Christel geeft stap voor stap begeleiding en ze leert jou om in 3D een kunstwerk te maken rondom het thema ‘Het kleurrijke bospad in de herfst’.

De cursus wordt gegeven op dinsdag 17 oktober en donderdag 19 oktober van 10.00 – 14.00 uur bij Bartiméus in Rotterdam (Maasstadweg 150, gebouw 5). De bijdrage in de kosten bedraagt slechts € 25,00 voor twee dagdelen (incl. water/sapje en fruit). Je kunt contant betalen tijdens de eerste cursusdag. Lunchpakket mag je zelf meenemen.

Aanmelden

Je kunt je per mail inschrijven via bdheij@bartimeus.nl (Bonnie de Heij, medewerker Bartiméus). De groepsgrootte is max. 6 personen. Meld bij je inschrijving wat je zicht is en of je kleuren ziet.

Wanneer de groep snel vol zit, kunnen we je op de wachtlijst plaatsen en dan mag je aan één van de volgende “3D Kunst door Kids” deelnemen.

Kijk voor meer informatie en andere activiteiten bij Bartiméus op: https://www.bartimeus.nl/agenda