Cosmetisch arts bij Epilennium

Heeft u oppervlakkige beenvaatjes? Op dinsdag 26 september komt de cosmetisch arts Dr. Babak Mahdavian Delavary bij Epilennium in Rotterdam!

Voor het behandelen van oppervlakkige beenvaatjes wordt gebruikgemaakt van de LP Yag laser. Dit laserapparaat haalt de behandelaar over de beenvaatjes. Het laserlicht dringt door de huid en zoekt de ‘oxyhemoglobine’ (dit geeft bloed z’n rode kleur) van het bloed op. Dit verwarmt de bloedvaatjes, waardoor de vaatwand samentrekt. Het lichaam ruimt de overblijfselen vervolgens op. Dit proces voelt tijdens de behandeling warm en eventueel branderig aan.

Heeft u interesse? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, want vol is helaas vol.

U kunt telefonisch contact opnemen met Epilennium via 010 – 4814493 of neem een kijkje op de website: www.epilennium.nl!