Ik word geopereerd, wat nu?

Wordt u binnenkort geopereerd aan bijvoorbeeld uw knie of heup? De Thuiszorgwinkel heeft diverse hulpmiddelen die u na uw operatie ondersteunen bij herstel. Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft u recht op een aantal gratis leenproducten. Daarnaast zijn er diverse producten in de verhuur verkrijgbaar. Deze producten kunt u op vertoon van uw legitimatie en zorg verzekeringspas lenen/huren.

 Lenen

  • Toiletverhoger
  • Dekenboog
  • Rolstoel
  • Douchekruk/-stoel

 Huren

  • Krukken
  • Rollator/Looprek
  • Sta-op stoel
  • Hometrainer

Naast het leen- en huurassortiment heeft de Thuiszorgwinkel ook koopproducten. Een kleine greep uit het assortiment: beschermhoes voor onder de douche, helping hand, aankleedhulp, teletrimmer, diverse bandages en braces.

Wilt u meer informatie? Vraag het aan onze deskundige medewerkers in de Aafje Thuiszorgwinkel op de Maasboulevard, Maasstadweg 98 of onze klantenservice via 0800 – 2 88 77 66 (gratis). Tevens is het gehele assortiment terug te vinden en te bestellen via www.vegro.nl.