De kracht van Rotterdam 2016 exposeert op de Zorgboulevard

De Kracht van Rotterdam laat elk jaar de hele stad fotograferen door 12 jonge Rotterdamse professionals, in verband met het lustrum hebben nu ook 6 amateurs een aantal wijken gefotografeerd.

“Ik ben erg blij dat we dankzij al onze partners dit lustrumjaar kunnen vieren met twee overzichtstentoonstellingen’, zegt Anne Bloemendaal, directeur en initiatiefnemer van De Kracht van Rotterdam. “Deze twee overzichtstentoonstellingen, op de Zorgboulevard en op RETstation Zuidplein dragen enorm bij aan het nuanceren van het beeld van deze stad en laten de hele stad zien”.

De vijf grote foto-objecten zijn niet te missen, ze staan verspreid over de Zorgboulevard en voor de hoofdingang van het ziekenhuis.

Meer informatie over de fotografen en over De Kracht van Rotterdam zie je op www.dekrachtvanrotterdam.nl en op https://www.facebook.com/krachtvanrotterdam/

De deelnemende fotografen van dit jaar zijn Joke Schut, Dennis Wisse, Stacii Samidin, Salih Kiliç, Anne Imfeld, Antim Wijnaendts van Resandt, Khalid Amakran, Dana Romina Tietjen,  Sanna van Renesse, Luis Rios-Zertuche, Tobias Bijl en Willem de Kam.

De deelnemende amateurfotografen: Danny Koring, Paul van Oort, Elvira Smit, Monica van Kleef, Harry Sikkenk en Marianne den Hoed.

sdr