Gratis Bloeddrukmeting in Thuiszorgwinkels Rotterdam

De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Vegro Thuiszorgwinkel organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Woensdag 6 januari is men tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in de Vegro Thuiszorgwinkels in Rotterdam, een afspraak maken is niet nodig. De adressen van de Thuiszorgwinkels:

  • Maasstadweg 98, 3079 DZ Rotterdam (i.s.m. Aafje) Locatie Zorgboulevard
  • Groenendaal 29f – 31a, 3011 SK Rotterdam (i.s.m. Laurens)
  • Peppelweg 82a, 3053 GP Rotterdam (i.s.m. Laurens)
  • Zuidplein 92, 3083 CW Rotterdam (i.s.m. Laurens)

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Deze bloeddruk is bij iedereen en op elk moment van de dag anders. De bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Bij de Vegro Thuiszorgwinkels zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De Vegro medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Kijk voor meer informatie op www.vegro.nl of bel gratis naar 0800 – 2 88 77 66.