Thuiszorgwinkel viert 30 jarig jubileum

Op vrijdag 30 oktober viert de Thuiszorgwinkel haar dertigste verjaardag met diverse gezondheidschecks en hoge kortingsacties.

Vanwege deze feestelijke dag wordt er getrakteerd op gratis koffie en thee met een lekkernij. Zo kan er in alle rust kennis gemaakt worden met diverse hulpmiddelen om zo lang mogelijk te wonen in een comfortabel en veilig thuis. De Thuiszorgwinkel trakteert op diverse acties op het gebied van mobiliteit en gezondheid. Tevens organiseren de Thuiszorgwinkels verschillende activiteiten zoals een gratis bloeddrukmeting, vetmeting, massage of voetmeting.

Vegro is al 30 jaar dé Specialist in Hulpmiddelen en is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 60 Thuiszorgwinkels en 30 uitleenpunten in Nederland. Men kan bij de Thuiszorgwinkel terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Naast Thuiszorgwinkels heeft Vegro ook een webwinkel waarin het gehele assortiment verkrijgbaar is. Het gaat daarbij om zowel leen-, huur- als verkoop hulpmiddelen.  Kijk voor alle winkeladressen, openingstijden en overige informatie op www.vegro.info of bel 0800- 2 88 77 66 (gratis). Voor het actuele feestprogramma kunt u terecht bij de Thuiszorgwinkel bij u in de buurt.