Najaarscollectie Wittepoel

Het wordt genieten in het najaar!

Na een nat einde van een toch mooie en zonnige zomer komt één van de mooiste seizoenen er weer aan: de herfst. Met regelmatig droog en zonnig weer, niet te frisse temperaturen, een mooie periode om er nog even op uit te trekken en de natuur van kleur te zien verschieten. Goede, comfortabele schoenen zijn daarbij natuurlijk heel belangrijk!

Daarom hebben we weer een prachtige najaarscollectie voor u klaar staan in onze winkels. Voor de dames zien we sportieve sneakers in warme metallic kleuren en printmaterialen. Maar ook comfortabele boots en geklede veterschoenen. Voor de heren zijn er ook volop sportieve modellen en sneakers te koop, maar ook stoere boots voor stevige wandelingen. Bij de kinderschoenen zijn het de sport invloeden die de boventoon voeren en trendy kleuren voor jongens en meiden.

Comfortabel loopplezier dit najaar is weer verzekerd, omdat al onze schoenen voldoen aan de Wittepoel pasvormeisen. Alleen bij Wittepoel ontvangt u pasvormgarantie*! Een unieke service waarbij wij eventuele problemen direct oplossen of in sommige gevallen verhelpen door u een vervangend paar te leveren. Voor kinderen geldt dat als een schoen binnen 3 maanden toch te klein blijkt, er gratis een nieuw passend paar schoenen wordt geleverd. Vraag er naar in onze winkels.

Bekijk dus snel de collectie in onze webshop op www.watvoetenwillen.nl of kom ze bewonderen in de winkel. Wij wensen u nu alvast een kleurrijke herfst!