Workshop ‘Taart decoreren voor het goede doel’ op 23 en 30 september

Wat?
In een gezellige workshop van ongeveer 2,5 a 3 uur ga je leren om een taart te vullen met een botercreme en een jam naar keuze en afsmeren met een botercreme. Daarna ga je de taart bekleden met een door jezelf gekleurde fondant en naar eigen idee/ontwerp decoreren. Hiervoor zullen verschillende uitstekers en siliconen mallen aanwezig zijn om tot een mooi eindresultaat te komen.
Je hoeft hier zelf niks voor mee te brengen alles is aanwezig en je taart gaat in een taartdoos mee naar huis.

Wanneer?
Woensdag 23 of woensdag 30 september (inhoud is op beide dagen gelijk)
van 13.00 – 16.00 uur.

Waar?
De workshop vindt plaats in het OOK Centrum. Je vindt het OOK Centrum op de Zorgboulevard in Rotterdam-Zuid, bij station Lombardijen. Adres: Maasstadweg 90, 3079 DZ Rotterdam.

Kosten (voor het goede doel!)
De kosten voor deze workshop bedragen €35,- en de opbrengst gaat volledig naar het Roparun-team van Stichting OOK. Het Roparun-team van Stichting OOK bestaat uit vaste medewerkers en vrijwilligers van Stichting OOK die gezamenlijk deelnemen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Klik hier voor meer informatie over de Roparun.

Deelnemen?
Wil je je opgeven voor deze leuke en lekkere workshop? Meld je dan hier aan en vergeet niet aan te geven of je op 23 of op 30 september wilt komen.