12 mei – Dag van de Zorg

Op 12 mei is het weer de Dag van de Zorg. Wat is deze dag precies? 12 mei 1820 was de geboortedag van Florence Nightingale. Florence Nightingale was een Britse verpleegkundige, zij heeft de basis gelegd voor de verpleegkunde zoals we deze nu kennen. Op deze dag wordt vaak verplegend personeel in het zonnetje gezet.

Op de Zorgboulevard laten we deze dag niet zomaar voorbij gaan. Niet alleen voor de verpleegkundigen maar ook voor bezoekers, patiënten en geïnteresseerden doen we wat extra.

Epilennium – specialist in huidproblemen en oedeemtherapie

Op vrijdag 12 mei tussen 10.00 – 14.00  krijgt u bij Epilennium 50% korting op uw behandeling.   Deze actie is alleen geldig op 12 mei 2017 en niet geldig op bestaande acties, herhaalbehandelingen, producten en behandelingen die vergoedt worden door de zorgverzekeraar.  Bij het online maken van een afspraak willen wij u vriendelijke verzoeken codenaam ‘Huidkliniek Epilennium’ aan te geven zodat wij de korting kunnen verwerken.

Meer informatie over behandelingen kunt u vinden op www.epilennium.nl.

Maasstadsweg 108
Tel: 010 – 481 4493

Bartiméus – specialist in behandelingen en therapie voor blinden en slechtzienden

Bartiméus is een organisatie die behandelingen en therapie biedt aan blinde en slechtziende mensen.

Hoe is het om te leven zonder zicht? Worden andere zintuigen versterkt? Kom op 12 mei naar Bartiméus, locatie Zorgboulevard Rotterdam, en ervaar hoe het is om zonder zicht te voelen, ruiken en proeven.

Maasstadweg 150
Tel: 010 – 333 1888

Bevolkingsonderzoek Zuid-West ‘ Project Sarah’

Jaarlijks nodigt Bevolkingsonderzoek Zuid-West vrouwen tussen de 50 en 76 jaar uit voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. In april en mei worden vrouwen in de omliggende wijken van de Zorgboulevard uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek.

Vindt u dit spannend of wilt u meer informatie over wat borstkanker? Kom dan vrijdag 12 mei om 17.30 uur naar de voorlichtingsavond van Project Sarah in het onderzoekscentrum van het Bevolkingsonderzoek Zuid-West.

Hier worden vragen beantwoord als: Wat is borstkanker precies? Doet zo’n onderzoek pijn? Wat nou als ik borstkanker heb? Is het erfelijk?  U kunt uiteraard ook zelf vragen stellen. We zorgen ook voor een hapje en drankje.

Haastrechtstraat 110
Tel: 06-30 20 81 39 (ook WhatsApp)

Voor meer informatie: www.projectsarah.nl

Stichting OOK – Optimale Ondersteuning bij Kanker

Kom vrijdag 12 mei langs in het OOK Centrum Rotterdam voor informatie en advies over de juiste ondersteuning bij kanker, ook als verpleegkundige! Kopje koffie met iets lekkers staat voor u klaar! U kunt ook gratis een hoofdhuidanalyse laten uitvoeren door Aderans en kennis maken met onze overige partners.

Maasstadweg 90
Tel: 010 – 292 3610

Alle organisaties zijn gevestigd op de Zorgboulevard.